BED AND BREAKFAST PARIJS

START - - - PLATTEGROND - - - AGENDA - - - PRIJZEN & BEOORDELINGEN

 

  backupnext  
appartement Paris Bohème

Bed and breakfast Parijs: appartement Paris Bohème

Beschrijving:

Dit betoverende Parijse appartement heeft talrijke troeven: een verzorgd interieur, een privéterras met groen en vooral een ideale ligging in het historische centrum van Parijs.
Het appartement, dat ingedeeld is als een loft, is ideaal voor een koppel of zelfs een gezin (let op: de slaapplaatsen bevinden zich in dezelfde kamer, maar de ruimte met het tweepersoonsbed is afgescheiden middels een scherm). Het rustig gelegen terras heeft een oppervlakte van 30 m2 en kijkt uit op een gebouwencomplex.

Je bevindt je in de trendy en artistieke wijk Marais, dat zeer centraal gelegen is ten opzichte van de talrijke bezienswaardigheden van Parijs. Hier zijn meerdere karakteristieke brasseries en cafés. Vlakbij bevindt zich het prachtige "Place des Vosges", waar Victor Hugo heeft gewoond. In de wijk zijn vele historische bezienswaardigheden: dus neem gerust een kijkje en snuif de bijzondere sfeer op.

Vanaf het appartement zijn er drie metrohaltes die snel te voet zijn te bereiken.

Bij aankomst in het appartement werden we welkom geheten door de zeer vriendelijke eigenaresse. We voelden ons erg welkom. Appartement was erg schoon en bevatte alles wat nodig is voor een fijn verblijf. De omgeving was voor ons verrassend. In een binnentuin gelegen, waar je echt niets van het Parijse leven hoorde. We zijn in de Marais gebleven om daar alles te bekijken en hebben twee dagen een fiets gehuurd. Beslist aan te raden, hoewel de borg erg hoog is en je deze pas ong. een week na thuiskomst terug krijgt. De kunstmarkt op zaterdag is geweldig. Ook kwam de eigenaar nog een keer extra vragen of alles naar wens was. Op de dag van vertrek (de eigenaar had een taxi voor ons besteld) kwam hij 's morgens vroeg nog even kijken of de taxi wel kwam en zwaaide ons uit. Al met al een vakantie die we beslist nog eens over doen in dit appartement.

Onze andere sites: Gelatinepoeder ... Gouden Tientjes ... Zilver inkoop ... Blog ...