BED AND BREAKFAST PARIJS

START - - - PLATTEGROND - - - AGENDA - - - PRIJZEN & BEOORDELINGEN

 

  backupnext  
2I0ABI1P

Bed and breakfast Parijs: gezellige studio

Beschrijving:

Dit knusse studio-appartement is gelegen in een typisch en authentieke Frans gebouw, dicht bij een scala aan voorzieningen en op loopafstand van diverse top-attracties van Parijs. De Notre Dame ligt op slechts 10 minuten lopen van het appartement.

Het appartement beschikt over een comfortabele slaapbank, een bureau en verschillende planken. De gezellige keuken is volledig ingericht voor de gasten om maaltijden te bereiden. Het appartement beschikt ook over een badkamer met een douche.

Het appartement is ideaal gelegen voor het verkennen van de stad en ligt op slechts 5 minuten lopen van het indrukwekkende Pantheon. De straten rondom het appartement beschikken over een uitgebreid aanbod aan uitstekende restaurants, galeries en cafés. De Jardin du Luxembourg liggen op slechts 5 minuten lopen van het appartement.

Het metrostation Place Monge ligt op slechts 10 minuten lopen van het hotel en verbindt het gebied met het Picasso museum en de Champs-Élysees. Beiden zijn in slechts 20 minuten met de metro te bereiken.

Onze andere sites: Gelatinepoeder ... Gouden Tientjes ... Zilver inkoop ... Blog ...