BED AND BREAKFAST PARIJS

START - - - PLATTEGROND - - - AGENDA - - - PRIJZEN & BEOORDELINGEN

 

  backupnext  
Gezellig appartement in Le Marais bed and breakfast Parijs

Gezellig appartement in Marais

Beschrijving:

Dit gezellige appartement is ideaal gelegen in de historische wijk Le Marais en beschikt over een Engelse satelliet-tv, wifi en een dvd-speler. Het Carnavalet museum ligt op 2 minuten lopen van het appartement en biedt de gasten meer informatie over de geschiedenis van de stad.

Op het tweepersoonsbed in de knusse slaapkamer kunnen twee mensen comfortabel slapen. Een badkamer met een douche zit direct aan de slaapkamer vast. In de woonkamer staan 2 comfortabele fauteuils voor de flatscreen-tv. Gasten kunnen gebruikmaken van een volledig ingerichte keuken met een eettafel voor het bereiden en eten van huisgemaakte maaltijden.

Op 5 minuten lopen liggen het metrostation Saint-Paul Metrostation, Place des Vosges en Place de la Bastille. Op dezelfde afstand liggen ook het Hôtel de Ville, Place du Châtelet en het Centre Pompidou. De Notre Dame ligt ook op loopafstand en is in ongeveer 10 minuten te bereiken.

Op slechts 300 meter afstand ligt de rivier de Seine waar gasten 's avonds kunnen genieten van een prachtig uitzicht. Aan de omliggende straten liggen niet alleen veel mooie gebouwen, maar ook cafés en restaurants.

Onze andere sites: Gelatinepoeder ... Gouden Tientjes ... Zilver inkoop ... Blog ...